Javna tribina o ponovnoj uporabi predmeta

25. listopada 2019.
Komentari isključeni
352 Pregleda

U okviru projekta „Informirano za zeleno sutra“ kojeg provodi Grad Sveta Nedelja javna tribina o održivom gospodarenju otpadom održat će se u ponedjeljak 28. listopada s početkom u 18:00 sati, u Društvenom domu Strmec. Svrha ove, kao i prijašnje tri tribine, je educiranje i informiranje građana o održivom gospodarenju otpadom uključujući odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućno kompostiranje i ponovna uporaba predmeta.

Ovog puta riječ će biti o ponovnoj uporabi predmeta. O tome će govriti Maja Jerman Vranić iz EKONERG-a, Martina Fabijan iz Grada Sveta Nedelja koja će predstaviti projekt „Informirano za zeleno sutra“, predstavnici EKO-FLOR PLUS-a koncesionara za odvoz otpada s područja grada Svete Nedelje i Općine Stupnik i Tamara Tarnik iz Visoke škole za sigurnost.

Podsjetimo, Grad Sveta Nedelja je 19. srpnja prošle godine s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike te Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sklopio Ugovor o dodjeli nepovratnih sredstava za taj projekt. Njegova provedba traje od 1. lipnja 2018. do 2. veljače 2020. godine, ukupna vrijednost projekta je 574 i pol tisuća kuna, a Europska unija ga iz Kohezijskog fonda sufinancira s 488 tisuća kuna.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.