Donatorska večer Judo kluba Profectus

25. listopada 2019.
Komentari isključeni
782 Pregleda

Judo klub „Profectus Samobor“ koji ostvaruje odlične sportske rezultate, a poznat je i po radu s djecom s posebnim potrebama, od grada je na korištenje dobio novi prostor – hangar u bivšoj vojarni Taborec.

Prostor je do nedavno bio bez struje, vode, grijanja, zidova, prozora i gotovo bez krova, ali vlastitim sredstvima i uz ponoć donatora sada ima novi krov, fasadu i prozore.Judaši Profectusa nadaju se da će sredinom prosinca vrata dvorane biti otvorena i da će to biti najveći prostor pod tatamijem za borilačke sportove u Samoboru.

Kako bi zahvalili svim sadašnjim i budućim donatorima Judo klub Profectus u ponedjeljak na Svjetski dan juda, 28. listopada, u Centru za mlade – Bunkeru organizira donatorsku večer pod nazivom „Da nam dvorana ne bude mana“. Početak druženja je u 19:30 sati, a svi koji dođu moći će uživati u demonstraciji juda, izložbi fotografija, projekciji filma o izgradnji nove dvorane, tomboli, a predstavljen će biti i projekt „Judo za sve“. Večer će posebno začiniti najuspješniji natjecatelji kluba i glazbeni gosti Đani Stipaničev i Renata Sabljak. Dobrodošli su svi zainteresirani građani.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.