HDLU raspisao natječaj za idejno rješenje logotipa nagrade Iva Vraneković – Vladimir Dodig Trokut: umjetnici umjetniku

23. listopada 2019.
Komentari isključeni
907 Pregleda

Hrvatsko društvo likovnih umjetnosti u suradnji s Anonimnim filantropom raspisuje natječaj za idejno rješenje logotipa nagrade Iva Vraneković – Vladimir Dodig Trokut: umjetnici umjetniku.

Iva Vraneković je bila akademska slikarica iz Samobora, koja je, nažalost, prije 8 godina iznenada preminula u 29. godini života.

Nagrada Iva Vraneković – Vladimir Dodig Trokut: umjetnici umjetniku, dodjeljuje se na inicijativu i zahvalnošću anonimnog filantropa mladim umjetnicima za ostvarene zapažene nastupe na revijalnim izložbama u organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Nagrada je novčana te izložbena, a predstavlja značajan poticaj za daljnje stvaralaštvo mladih umjetnika iz Republike Hrvatske. Nagrada je dosad dodijeljena na 33. i 34. salonu mladih, na 4. bijenalu slikarstva, a ove godine bit će dodijeljena i na 5. bijenalu slikarstva.

Kako se prijaviti i sudjelovati na ovom natječaju doznajte na http://www.hdlu.hr/2019/10/natjecaj-za-idejno-rjesenje-logotipa-nagrade-iva-vranekovic-vladimir-dodig-trokut-umjetnici-umjetniku/

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.