Sve više provala u automobile u blizini groblja

22. listopada 2019.
Komentari isključeni
1.069 Pregleda

U posljednje vrijeme Policijska postaja Samobor zaprimila je nekoliko dojava o krađama iz osobnih automobila parkiranima u blizini gradskih i mjesnih groblja na području Samobora i Svete Nedelje.
Do samih provala u vozila najčešće dolazi razbijanjem bočnih stakala i krađom predmeta ostavljenih na vidljivim mjestima u vozilima. Stoga, policija apelira na građane da torbice, mobitele, putne torbe i druge predmete ne ostavljaju na vidljivom mjestu, jer materijalna šteta tijekom ovakvih krađa je veća od vrijednosti ukradenih predmeta.

Policija upozorava građane da ne ostavljaju u automobilima dokumente, da uvijek zaključavaju vozila, da zatvore sva vrata i prozorska stakla te da zatvore i zaključaju poklopac spremnika za gorivo i prtljažnika te da ne ostavljaju ključeve u vozilu bez nadzora.

Policija moli građane ako imaju bilo kakve informacije o osobama koje izvršavaju predmetna kaznena djela ili slična saznanja da to dojave policiji na broj 192 ili broj Policijske postaje Samobor 3361 555.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.