Sport, glazba i druženje

22. listopada 2019.
Komentari isključeni
459 Pregleda

U Centru za odgoj i obrazovanje Lug održano je već tradicionalno sportsko natjecanje osoba s invaliditetom. Ove godine je realizaciju sportskog susreta omogućila Zagrebačka županija. Od dodijeljenih financijskih sredstava nabavljena je sportska oprema i rekviziti prilagođeni osobama s posebnim potrebama i invaliditetom. U natjecateljskim sportskim disciplinama korisnici Centra Lug su odmjerili snage s prijateljima iz tri srodne ustanove. Kvalitetno su proveli vrijeme uz sport, glazbu i druženje.

Ustanova posebno zahvaljuje Zagrebačkoj županiji koja je omogućila održavanje ovoga događaja, svojim kolegicama i kolegama na zalaganju i požrtvovnosti, a ponajviše korisnicima ustanova socijalne skrbi na aktivnom sudjelovanju u sportskom programu, lijepom druženju i fair playu!

Katarina Špehar Fiškuš, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Lug

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.