Gradski vrtići obilježavaju 65 godina predškolskog odgoja u Samoboru

22. listopada 2019.
Komentari isključeni
330 Pregleda

Čitav ovaj tjedan nizom događanja koje organiziraju dječji vrtići Izvor i Grigor Vitez obilježava se 65 godina organiziranog predškolskog odgoja u Samoboru. Tako će u srijedu u 18 sati u samoborskom Centru za mlade – Bunkeru biti otvorena izložba scenskih lutaka Mirjane Jelašac “Ruke glume noge”. Otvorenje je u 18 sati, a lutake, koje su glavni akteri u predstavama Mirjane Jelašac, osnivačice i voditeljice Lutkarskog kazališta Lutonjica Toporko, moći će se razgledati do 10. studenog.

U četvrtak, također u Bunkeru, od 17 sati održat će se stručni skup na temu “Primjeri dobre prakse” a o tome će govoriti odgojitelji dječjih vrtića Izvor i Grigor Vitez.

Dan, kasnije, u petak, također u Bunkeru, s početkom u 17 :30 sati predavanje će održati dječji psiholog Igor Kuhar, a tema je samostalnost i samoregulacija djeteta.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.