Najnovije

Četiri Rudara u reprezentaciji

18. listopada 2019.
Komentari isključeni
438 Pregleda

Sjajna vijest stigla je u Rukometni klub Rudar iz ureda Hrvatskog rukometnog saveza. Na prvo okupljanje mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske, koje će se od 21. do 27. listopada održati u Poreču, izbornik Matej Mišković pozvao je mlade Rudare Gabrijela Bartolića i Adriana Ćosića, a na popisu pričuvnih igrača nalaze se Vito Glivetić i Tomislav Grgečić.

Nakon osvajanja 3. mjesta na završnici Prvenstva Hrvatske ovo je novi sjajan uspjeh naših mladih rukometaša i priznanje njihovom treneru Andreju Trčku za dosadašnji rad. U protekle tri godine osvojene su tri medalje (zlato i dvije bronce) na završnicama Prvenstva Hrvatske što je potvrda stručnog i kontinuiranog rada u klubu s mlađim dobnim skupinama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.