Prijavite se i krenite Tragom zelenog prstena

17. listopada 2019.
Komentari isključeni
315 Pregleda

Trail/duatlon MTB utrka u organizaciji Hrvatskog planinarskog društva Bregana, održat će se po prvi put zadnje nedjelje u mjesecu, 27. listopada, s početkom u 10 sati, u vidu obilježavanja godine dana od otvaranja poučne staze “Tragom zelenog prstena” u Bregani. Prijave su u tijeku putem sustava Stotinke i moguće su do ove dolazaće nedjelje, 20. listopada, a za sve već prijavljene bit će osiguran startni paket s brojem i vrećicom s nagradama sponzora. Prijava na utrku je potpuna tek nakon prijave na stotinka.hr i uplate donacije na račun organizatora.

Start i cilj utrke bit će na parkiralištu iza tržnice u Bregani, a na istom mjestu će se podizati i startni brojevi. Dodjela medalja, nagrada i ručak biti će u prostoru bivšeg restorana u Bregani.

Staza je kružna i u potpunosti je obilježena, a teren je kombinacija makadama, šumskih putova i asfalta s oko 300 metara visinske razlike. Okrjepa će biti osigurana u startno-ciljnom prostoru.

Tri su kategorije: Naked Woddy run 8 km (1 krug), Naked Woddy run 16 km (2 kruga) i Naked Woddy bike&run 8km+8km (1 krug bicikl i 1 krug trčanje).

Obavezna oprema za duatlon podrazumijeva ispravan MTB bicikl (nije dopušteno korištenje cestovnog bicikla) i nošenje kacige koje je obavezno jer se nenošenje kažnjava diskvalifikacijom.

Limit utrke je 150 žensko-muških natjecatelja.

Satnica je sljedeća: 8.00 – 9.30 – registracija za utrku, 10.00 – start utrke duatlon, 10.30 – start utrke trail 8 km i 16 km, 13.00 – ručak, 13.30 – dodjela medalja i sponzorskih nagrada, 14.00 – druženje uz živi rock & roll.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.