Mali nogometaši u akciji “Za osmijeh djeteta u bolnici”

12. listopada 2019.
Komentari isključeni
388 Pregleda

Ove godine se u Svetoj Nedelji na poseban i pomno pripremljen način obilježava Dječji tjedan. Održana je dobrotvorna akcija ,,Za osmijeh djeteta u bolnici” u organizaciji Koordinacijskog odbora za provedbu akcije ,,Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece” i sportskih udruga s područja grada.

Prodajom nogometnih karata odnosno dobrovoljnim prilogom, pod akcijom “Za osmijeh djeteta u bolnici” prikupljala su se sredstva potrebna djeci koja su na pedijatrijskim liječenjima u zdravstvenim ustanovama u Republici Hrvatskoj.

Akcija se provodila u okviru suradnje s društvom Naša djeca i velikom količinom entuzijazma i dobre volje sportskih udruga Svete Nedelje. Najmlađi igrači, kategorije “Prstići” i “Mlađi pioniri” nogometnih klubova GNK Sveta Nedelja, NK Sava Strmec, HNK Tigar Rakitje i NK TOP Kerestinec igrali su i trčali za one koji to ne mogu! Utakmice su se odvijale na dva nogometna terena u Svetoj Nedelji, u Brezju i Rakitju. Ovoj hvalevrijednoj akciji na nogometnom terenu u Rakitju pridružili su se i gosti, GNK Dinamo Zagreb, Otvorena škola. Jučerašnji dan bio je veliki dan za najmlađe igrače!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.