Sportske humanitarne aktivnosti “Za osmijeh djeteta u bolnici”

10. listopada 2019.
Komentari isključeni
593 Pregleda

U sklopu Dječjeg tjedna sutra, u petak, 11. listopada, u Svetoj Nedelji će se održati dobrotvorna akcija “Za osmijeh djeteta u bolnici”. Akciju priređuje Savez društava Naša djeca u suorganizaciji s Koordinacijskim odborom za provedbu akcije “Sveta Nedelja – grad prijatelj djece” i u suradnji sa sportskim udrugama koje djeluju na području susjednog grada.

Program će se odvijati na dva nogometna terena i jednom rukometnom. Tamo će nogomet igrati mlađe uzrasne kategorije, prstići i mlađi pioniri, dok će rukomet zaigrati mlađi kadeti. U Brezju će od 17 sati nastupiti predstavnici Gradskog nogometnog kluba Sveta Nedelja, Nogometnog kluba Sava Strmec i Muškog rukometnog kluba Sloga Sveta Nedelja, a u Rakitju, od 18 sati, domaćin – Hrvatski nogometni klub Tigar Rakitje, NK TOP Kerestinec i kao gosti – Otvorena škola Građanskog nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba.

Zajedničkom igrom i sklapanjem novih poznanstva, djeca će pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Prikupljena sredstva od kupovine ulaznica za utakmice donirat će se Savezu društava Naša djeca “Za osmijeh djeteta u bolnici”.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.