“Neka se čuje do neba glas” – u nedjelju u 19.30 u Sportskoj dvorani Samobor

9. listopada 2019.
Komentari isključeni
900 Pregleda

“Neka se čuje do neba glas” naziv je sedmog po redu velikog humanitarnog koncerta popularne duhovne glazbe koji dolazeće nedjelje priređuje Udruga U Duhu S Kristom iz Samobora. Koncert će se održati u Sportskoj dvorani Samobor s početkom u 19 sati i 30 minuta, a ulaznice po cijeni od 30 kuna u prodaji su u Turističkoj zajednici grada Samobora te na dan koncerta na ulazu u dvoranu. Ove godine na koncertu će u slavu Krista pjevati Miroslav Škoro, Ivan Fiolić Fio, Zvonko Palić Jonathan, Ana-Marija Šarić, velečasni Kristijan Tušek, Vokalisti svetog Josipa iz Velike Gorice, KUD Licitar Bregana i Dekanatski zbor Samobora, a pratit će ih i Duhovni orkestar Samobora. Voditelj programa je Drago Celizić.

Dio prihoda od prodanih ulaznica, kao i prethodnih godina, bit će doniran jednoj sedmeročlanoj obitelji iz Samobora. Udruga je dosad na taj način, s 44 i pol tisuće kuna, pomogla više obitelji iz našeg kraja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.