Aktualni sportski trenutak hrvatskog i samoborskog sporta

9. listopada 2019.
Komentari isključeni
901 Pregleda

Početne minute Športofona protekle su u znaku osvrta na pripreme hrvatske nogometne reprezentacije za novu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020., protiv Mađarske na splitskom Poljudu.

Potom smo se posvetili uspješnom debiju samoborskih košarkaša u prvoligaškom društvu, a zatim smo govorili i o 24. memorijalu Branka Bošnjaka u kyokushin karateu te o Cro Openu za hrvatske karateke.

Izvijestili smo i kako je Samoborac Marko Bljaić pod mentorstvom Dejana Patrčevića u Barceloni postao novi hrvatski Ironman.

Na kraju emisije govorili smo o nastupima rukometaša Rudara u Prvoj hrvatskoj ligi – sjever i rukometašica Samobora u Drugoj hrvatskoj ligi – zapad kao i o rezultatima nogometaša u Jedinstvenoj županijskoj i Prvoj županijskoj ligi – zapad.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.