Sveta Nedelja obranila titulu najboljeg grada za gospodarstvo

5. listopada 2019.
Komentari isključeni
521 Pregleda

Na “Danima regionalnog razvoja i EU fondova” u Šibeniku sinoć su proglašeni pobjednici ovogodišnjeg izbora za najbolji grad. U kategoriji gospodarstvo to su Krk, Sveta Nedelja i Pula. Sveta Nedelja je priznanje zaslužila u kategoriji srednjih gradova.

Najbolji u kategoriji obrazovanje i demografija su Cres, Labin i Pazin. Najbolji gradovi za život u zemlji su ponovno Krk, Poreč i Zagreb. Šampioni EU fondova su Ludbreg, Križevci i Zadar, Smart-city nagrada otišla je u Dubrovnik, dok je Koprivnica osvojila Eco-city nagradu.

Samobor se za titulu najboljeg grada borio kao veliki grad u kategoriji gospodarstva i kvalitete života i zauzeo četvrto mjesto. Izbor su zajednički proveli Jutarnji list, portal Gradonačelnik.hr i agencija Ipsos.

(fotografija preuzeta s Facebook stranice portala Gradonacelnik.hr)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.