Besplatno vježbanje za srednjoškolce

1. listopada 2019.
Komentari isključeni
120 Pregleda

I ove godine, s početkom nove školske godine, Samoborski športski savez uz pokroviteljstvo Grada Samobora pokreće projekt besplatnog treniranje za srednjoškolce i studente našeg grada. Budući da vježbanje pozitivno utječe na poboljšanje fizičke kondicije, a redovita fizička aktivnost pomaže u održavanju zdravlja mozga i potiče njegovo normalno funkcioniranje, pozivaju sve srednjoškolce i studente s područja Samobora da dođu u FitnessOF Samobor na besplatno vježbanje u sklopu projekta koji se provodi već nekoliko uzastopnih godina.

Trener Zvjezdan vodit će kružne trenineg koji će razgibati i ojačati tijelo, a na vježbanje učenici i studenti mogu doći u dva termina: utorkom i četvrtkom u 17 i u 21 sat. Treninzi počinju danas i trajat će do 15. prosinca. Pri dolasku u Centar potrebno je donijeti samo osobnu iskaznicu i javiti se na recepciji.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.