Tenisačica Lana Bukvić druga na Hrvatskom mastersu

30. rujna 2019.
Komentari isključeni
636 Pregleda

Državni Hrvatski masters u konkurenciji do 10 godina, najvažniji hrvatski turnir u toj kategoriji, koji okuplja 32 najbolja igrača i igračice iz cijele Hrvatske, održao se proteklog vikenda u Čakovcu.

Samoborka Lana Bukvić još jednom je dokazala svoje kvalitete i potencijal osvojivši 2. mjesto. U prvom kolu Lana je pobijedila Jelenić iz Stobreča sa 4;1,4:1, u drugom Šelendić iz zagrebačkog Vulpesa 4:2,4:2, a u četvrtfinalu Čakarun iz Poreča 4:3,4:0.

U polufinalu se Lana susrela sa Dubrovčankom Petković koja je bila jedna od glavnih kandidatkinja za osvajanje naslova, a Lana je pobijedila sa 2:4,4:2,6:4.

U finalu Lana je poražena od tradicionalne rivalke Mie Burić iz Vrbovca sa 2:4 i 0:4, koja se tom pobjedom revanširala Lani za prošlotjedni poraz i osvojila naslov pobjednice Hrvatskog mastersa. Ovim nastupom, kojim je pokazala da se nalazi u samom vrhu hrvatskog tenisa, Lana Bukvić je zaključila svoje sudjelovanje u konkurenciji do 10 godina, i sada se potpuno posvećuje nastupima u konkurenciji do 12 godina.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.