Ozlijeđen motociklist

30. rujna 2019.
Komentari isključeni
1.846 Pregleda

Zbog prometne nesreće koja se popodne dogodila na križanju Ulice Matice iseljenika i Ulice Grada Wirgesa donedavno su bile velike gužve, no sada se promet normalizirao – doznajemo od samoborske policije. Nesreća se dogodila zbog nepropisnog pretjecanja 21- godišnjeg motociklista koji je i ozljeđen u nesreći.

“Motociklist je motorom upravljao Ulicom Grada Wirgesa prema Bregani, dolaskom do raskrižja s Ulicom Matice iseljenika, krenuo je pretjecati teretni automobil, koji je skretao udesno u ulicu Matice iseljenika i tada je naletio na kombi vozilo kojim je upravljao 27- godišnji vozač, a koji je skretao iz Ulice Matice iseljenika ulijevo na kolnik Ulice grada Wirgesa” – rekao nam je Tomislav Vukić iz samoborske policije.

Gužve su i u Bestovju zbog prometne nesreće koja se dogodila na križanju Ulice dr. Franje Tušmana i Cvjetne. Policijski očevid je u tijeku.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.