“Volim Samobor” – natječaj za djecu do 15 godina starosti

26. rujna 2019.
Komentari isključeni
417 Pregleda

Odjel za djecu i mlade Gradske knjižnice Samobor raspisao je danas, u povodu Dana grada Samobora, natječaj za literarne radove s temom “Volim Samobor”. Na natječaju mogu sudjelovati djeca do 15 godina starosti, s jednim radom, pjesmom, sastavkom, kratkom pričom, esejom ili igrokazom. Najbolji uradak bit će nagrađen. Rok za prijavu radova je do 11. listopada.

Radovi se mogu donijeti osobno u Odjel za djecu i mlade ili poslati elektroničkom poštom na adresu blaza3110@gmail.com s naznakom “Volim Samobor”. Uz poslani uradak potrebno je navesti ime i prezime, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i telefonski broj za kontakt. Ovi podaci neće biti dostupni povjerenstvu koje odlučuje o nagrađivanju.

Za dodatna pitanja u vezi natječaja prijavitelji se mogu obratiti na broj 33 64 260.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.