Od sportskih priznanja do sportske izložbe

25. rujna 2019.
Komentari isključeni
604 Pregleda

Sat ovog Športofona protekao je u dinamičnom izmjenjivanju sportskih tema, a prva od njih bilo je gradsko priznanje judašici Heleni Vuković za uspjeh na europskoj razini. S Helenom smo razgovorali u povodu njezina prijema u Gradu Samoboru, a potom smo izvijestili o uspjehu još jednog sjajnog samoborskog sportaša, parastolnotenisača Pavla Jozića, kojeg su također u Gradskoj vijećnici primili gradski čelnici.

Razgovarali smo i s mladom samoborskom jahačicom Josipom Koletić, koja je na Kupu grada Samobora u preponskom jahanju, u sklopu Masters Grand Prixa, osvojila treće mjesto.

Podijelili smo i dojmove s otvorenja izložbe “Odlučujući trenutak”, u povodu Europskog tjedna sporta u Samoboru.

Potom smo se osvrnuli na Međunarodni kup grada Samobora u košarci i uspjeh samoborskih biciklista na nacionalnom prvenstvu u MTB Samobor uphill-u, odnosno na Mesićevom usponu.

Emisiju smo završili presjekom kratkih sportskih vijesti i sportskim najavama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.