Nagrađeni javnim priznanjima Svete Nedelje za uspjeh u sportu i glazbi

25. rujna 2019.
Komentari isključeni
500 Pregleda

U prostorijama Gradske vijećnice Grada Svete Nedelje održan je danas svečani prijem i dodjela Javnih priznanja Grada Svete Nedelje istaknutim mladim sportašima Magdaleni Šeketa i Patriku Žalcu i mladoj glazbenici Marti Radeljak. Priznanja i nagrade dodijelio im je svetonedeljski gradonačelnik Dario Zurovec.

Magdalena Šeketa zaslužila je priznanje za izvanredan uspjeh u sportu i to za osvojeno 1. mjesto na državnom veslačkom prvenstvu za kadete i juniore održanom dana 07.07.2019. godine, u kategoriji dvojac na pariće, kao i za osvojeno 3. mjesto na istom natjecanju u kategoriji četverac na pariće. Uz priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe Magdalena Šeketa dobila je i novčanu nagradu.

Patriku Žalcu dodijeljeno je Priznanje za izvanredan uspjeh u sportu za osvojeno 1. mjesto na državnom veslačkom prvenstvu za kadete i juniore održanom dana 06.07.2019. godine, u kategoriji osmerac. Patriku Žalcu također je dodijeljena i novčana nagrada.

Priznanje za izvanredan uspjeh u glazbi dodijeljeno je Marti Radeljak za osvojenu 2. nagradu na regionalnom 57. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Požegi dana 01.-02.03.2019. godine u IV. kategoriji, disciplina – brač, te kao članici Noneta Klas za osvojenu 2. nagradu na međunarodnom VI. Tambura Instrumental Festivalu u Požegi dana 25.-26.03.2019. godine u II. folklornoj kategoriji kamerni/komorni sastav. Uz priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe Marti Radeljak dodijeljena je i novčana nagrada.

„Ova nagrada samo je mali znak pažnje za sav vaš trud i ulaganje, ali i potvrda vašim roditeljima koji nesebično pridonose uspjehu. Vjerujem da je svaki vaš uspjeh njima jednak kao i vlastiti uspjeh, te ovom prigodom želim i njima zahvaliti i čestitati što vam pružaju neizmjernu podršku. Želim vam mnogo sportskih i glazbenih uspjeha i u budućem razdoblju “ istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec. U ime nagrađenih zahvalio je Partik Žalac i istaknuo kako im je neizmjerno drago da je njihov trud prepoznat, te kako je ovo dodatna motivacija za postizanje novih uspjeha.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.