Najnovije
Zbor građana u Rakovom Potoku (23. siječnja 2020. 12:25)
“Risovi” poraženi u Omišu (23. siječnja 2020. 11:04)
Vincekovo na Ponikvi (22. siječnja 2020. 19:15)
Samobor je lepi varoš – Domaslovec (22. siječnja 2020. 17:12)
Top poduzetnik- upoznavanje i umrežavanje (22. siječnja 2020. 16:12)
Traži se zbog krađe (22. siječnja 2020. 15:57)

Edukacija djece o reciklažnom dvorištu

25. rujna 2019.
Komentari isključeni
303 Pregleda

U sklopu provedbe projekta “Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja”, jučer i prekjučer su u Dječjem vrtiću Slavuj i osnovnim šklolama Sveta Nedelja i Vladimira Deščaka, održane edukativne radionice za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi. Na pet radionica sudjelovala su djeca iz predškolske skupine Potočnice te učenici četvrtih i šestih razreda osnovnih škola. Radionice je održala tvrtka Maxicon iz Zagreba, koja je izvršitelj ugovora za pružanje usluge tehničke pomoći za upravljanje projektom, provođenje informativno-obrazovnih aktivnosti te promidžbu i vidljivost projekta.

Uime Grada Svete Nedjelje sudionike radionica pozdravila je zamjenica gradonačelnika Marija Hršak, a nekoliko riječi o reciklažnom dvorištu, recikliranju i ponovnoj upotrebi otpada rekli su i predstavnici tvrtke EKO-FLOR PLUS, koja će upravljati reciklažnim dvorištem te predstavnici Udruge osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje. Svim polaznicima vrtića i đacima osnovnih škola podijeljeni su informativno-obrazovni promotivni materijali izrađeni u sklopu projekta, bojanke, radni listići i brošure.

Završni događaju u sklopu projekta “Izgradnja reciklažnog dvorišta – Grad Sveta Nedelja”, za koji je ishođena uporabna dozvola, očekuje se u listopadu ove godine.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.