Kako škola može pomoći u izgradnji uključivog društva?”

24. rujna 2019.
Komentari isključeni
435 Pregleda

Udruga za potporu posvajanju ADOPTA organizirat će sutra, u srijedu, 25. rujna, u Samoboru stručni skup na temu “Kako škola može pomoći u izgradnji uključivog društva?”. Riječ je o skupu koji je dio projekta Šarena škola – prevencija socijalne isključenosti i rizičnih oblika ponašanja, a financijski ga prate Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zagrebačka županija i Grad Zagreb. Partneri u projektu su i Veterinarska škola i Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u Zagrebu te za ovu prigodu Pučko otvoreno učilište Samobor.

Cilj projekta je prevencija socijalne isključenosti mladih koji dolaze iz netradicionalnih obiteljskih struktura kao što su posvojiteljske, udomiteljske i jednoroditeljske obitelji te mladih različite etničke pripadnosti.

Vrata Centra za mlade – Bunkera, gdje će ovaj uključivi skup, sutra s početkom u 10 sati, biti održan, otvorena su za sve učenike, stručne suradnike, nastavnike i ravnatelje.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.