Josipa Koletić treća u poretku Masters Grand Prix-a

23. rujna 2019.
Komentari isključeni
457 Pregleda

Pobjednik ovogodišnjeg Mirnovec Masters Grand Prix-a, utakmice na visini 1,40 metara, makedonski je jahač Luka Založnik, čime je zaslužo novčanu nagradu od tisuću eura. Drugoplasirani je bio slovenski jahač Primož Rifelj dok je kao trećeplasirana natjecanje završila izvrsna hrvatska jahačica, Samoborka Josipa Koletić.

Trodnevno natjecanje u preponskom jahanju pod nazivom Kup grada Samobora, u konjičkoj areni Etno farme Mirnovec, od petka do nedjelje, okupilo je oko 150 jahača, koji su se natjecali u 20-ak utakmica.

Uz natjecatelje i njihovu pratnju, lijepo vrijeme i atraktivan sport privukli su i brojnu publiku u Mirnovec Arenu. Uz praćenje utakmica publika je, od jutarnjih do večernjih sati, uživala i u atraktivnom natjecanju i bogatoj gasto ponudi. (naslovna fotografija preuzeta s Facebook stranice Konjičkog kluba Mirnovec)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.