Stigao novi raspored vožnje autobusa koji će u primjeni biti od 23. rujna!

20. rujna 2019.
Komentari isključeni
4.193 Pregleda

Zbog izgradnje kružnog toka u Svetoj Nedelji za sav će promet od ponedjeljka, 23. rujna, biti zatvorena Ulica dr. Franje Tuđmana, uključujući silazak s autoceste, kao i cjelokupno raskrižje. Na snazi će biti privremena regulacija prometa, a Samoborček i Autoturist su zbog ovih radova korigirali vozne redove autobusa na svim linijama prema Zagrebu. Tako će autobusi na liniji 151 prema Črnomercu prometovati obilazno sljedećom trasom: Samobor – Sveta Nedelja, Strmec ( rotor) , ulica Hrvatskih branitelja – Ulica dr. Franje Tuđmana – Črnomerec.

Linije 153 i 155 prema Ljubljanici i Autobusnom kolodvoru u Zagrebu vozit će trasom: Samobor- Sveta Nedelja – Brezje – Novaki – Rakitje – Ljubljanica – Autobusni kolodvor.

Raspored polazaka autobusa radnim danom koji smo dobili od Autoturista objavili smo jučer na našem radijskom web portalu, no danas su nam poslali novi, uz napomenu da stari zanemarimo.

Tako najnoviji raspored vožnje koji će biti u primjeni od ponedjeljka 23. rujna objavljujemo OVDJE!.

NAJNOVIJI RASPORED VOŽNJE

Iz Autoturista kažu kako će nam raspored vožnje subotom, nedjeljom i praznikom dostaviti idući tjedan.

Radovi na izgradnji kružnog toka u Svetoj Nedelji potrajat će do 23. studenog, a izvodit će ih Hrvatske ceste. Do tada će vozači za izlazak na autocestu koristiti izlaz Bobovica, a preko Svete Nedelje obilazno će se prema Zagrebu moći prometovati preko Strmca, Novaka, Rakitja i Kerestinca.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.