Vratimo se tradicionalnoj hrani!

18. rujna 2019.
Komentari isključeni
294 Pregleda

Predavanje nutricionistkinje i autorice bestsellera “Istine i laži o hrani”, Anite Šupe napunilo je jučer dvoranu samoborskog kina. Tema je bila “Detox prehranom i postom”, a besplatno predavanje organiziralo je Pučko otvoreno učilište Samobor u okviru programa Građanski utorak.

Anita Šupe zagovara povratak na tradicionalnu izvornu prehranu kakva je nekada bila, prije razvoja prehrambene industrije, kada bolesti modernog čovjeka nisu niti postojale ili su bile vrlo rijetke.

Svojim knjigama, predavanjima i edukativnim kuharskim radionicama želi inspirirati ljude da promjenama prehrambenih navika preuzmu odgovornost za svoje zdravlje u vlastite ruke. Znanje o prehrani Anita Šupe bazira na principima zdrave prehrane koji su utemeljeni na znanosti, tradicionalnim mudrostima te zdravoj pameti, a to je da jedemo hranu, a ne procesuirane namirnice koje kupujemo u dućanima i koje sadrže listu sastojaka. Vratimo se tradicionalnoj hrani koju su pripremale naše bake – poručuje ova nutricionistica, a više poslušajte u našoj redovitoj emisiji “Kap znanja”, u četvrtak, 19. rujna, od 16 sati.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.