Dino sve bliži Čileu

9. rujna 2019.
Komentari isključeni
436 Pregleda

U popularnoj zagrebačkoj sportskoj dvorani Kutija šibica održan je za vikend 8. Zagreb karate kup koji je okupio 720 natjecateljica i natjecatelja iz 5 zemalja. Ovo je bio drugi po redu izborni turnir koji se boduje za odabir kadetske, juniorske i mlađe seniorske reprezentacije koja će od 23. od 27. listopada nastupiti na Prvenstvu svijeta u Čileu.

Najuspješniji od Samoboraca u Zagrebu je bio Dino Šimunec koji je u juniorskoj kategoriji do 68 kg ponovio rezultat otprije tjedan dana. S četiri sigurne pobjede protiv jakih suparnika Dino je osigurao najveći broj bodova i se još više približio nastupu u Čileu.

U “Kutiji šibica” odlična je bila i Paula Šogorić među juniorkama preko 59 kg, koja je osvojila srebro. Brončanim medaljama u konkurenciji mlađih seniorki okitile su se katašice Nika Jelen i Lucija Gečević, a odlična je bila i aktualna državna prvakinja Iskra Majsec koja je u konkurenciji mlađih kadetkinja suvereno osvojila zlato.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.