S lokalnih nogometnih terena do svjetske košarkaške arene u Kini

4. rujna 2019.
Komentari isključeni
167 Pregleda

Raznovrsne su bile teme ovotjednog Športofona, u prvom dijelu emisije obilježenog osvrtom na početna kola nogometnih natjecanja u Trećoj hrvatskoj ligi – središte, Jedinstvenoj županijskoj ligi i Prvoj županijskoj ligi – zapad.

Najavili smo potom Prvi festival nordijskog hodanja u našem gradu koji će se održati 14. rujna te se osvrnuli na pripreme hrvatske karate reprezentacije u Japanu u kojima sudjeluje i više Samoboraca.

Tema su nam bili i prvi novosezonski stolnoteniski i karate turniri te natjecanje u cestovnom i planinskom trčanju, a emisiju smo završili uz nekoliko servisnih informacija o sportskoj rekreaciji i s najnovijim vijestima s međunarodne scene, sa Svjetskog prvenstva u košarci koje se igra u Kini.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.