Izmjena djela autobusne trase Samobor-Strmec-Črnomerec

30. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
1.232 Pregleda

Nakon nedavno izvršenih radova na rekonstrukciji Ulice kralja Petra Krešimira IV, planira se krenuti u izmjenu djela trase autobusne linije broj 156: Samobor-Strmec-Črnomerec.

Umjesto dosadašnje trase: Ulica grada Wirgesa – Uskočka ulica – Zagrebačka ulica – Hrastinska cesta, planirano je da autobus vozi trasom: Ulica grada Wirgesa – Ulica kralja Petra Krešimira IV – Hrastinska cesta.
Time bi se prilikom prometovanja ove linije autobusna stanica kod „Samoborke“ na Zagrebačkoj ulici prestala koristiti, a putnici će biti preusmjereni na autobusnu stanicu na križanju Zagrebačke ulice i Ulice grada Wirgesa.

Spomenuta trasa u dane vikenda, 7. i 8. rujna bit će puštena u probnu vožnju, prije nego na snagu stupi jesenski vozni red.

Za liniju broj 149: Samobor – Gradna – Medsave, spomenuta autobusna stanica u Zagrebačkoj ulici i dalje će se koristiti.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.