Jazz prvi put na Youngmastersu

26. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
810 Pregleda

Po prvi put na samoborskom Youngmastersu publika je mogla uživati i u jazzu.

U ležernoj atmosferi Havana Bara, kultnog samoborskog mjesta za klubsku glazbu After Party Jazz Threads bio je mali odmak od mnoštva koncerata klasične glazbe koje nam i ovog kolovoza Youngmasters nudi u svom programu .

Izvrsni samoborski glazbenici Marija Šerić Dudjak i mladi, vrlo nadareni Leandro Havliček na klaviru izveli su sinoć poznate, ali i neke u nas rijetko izvođene jazz standarde.

Večeras se Youngmasters nastavlja koncertom u atriju kavane Livadić, a publici će se predstaviti mladi talijanski gitarski duo Victor Valisena i Raffele Putzolu. Priliku predstaviti se na ovom festivalu dobili su zahvaljujući osvojenoj nagradi na 1.međunarodnom natjecanju Ida Presti. Njihov koncert počinje u 20 sati i 30 minuta.

Na programu Youngmastersa u utorak, 27. kolovoza, je promocija dvaju nosača zvuka flautista Marka Zupana i pijanistice Minke Popović, a održat će se od 20 sati na ljetnoj sceni Malog muzičkog atelja u Jurjevskoj 3.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.