Održana još jedna humanitarna večer vina i pjesme

24. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
709 Pregleda

U organizaciji Udruge samoborska Vinska cesta, samoborskog Ogranka Matice hrvatske i gradske četvrti Centar, na trgu kod pošte u petak je upriličeno druženje uz vino, poeziju i glazbu.

Uvodno je sve posjetitelje pozdravio i ugodno druženje im poželio predsjednik Udruge Samoborska vinska cesta, Dragutin Koletić naglasivi da večer ima humanitarni karakter, jer će sav prihod od prodaje čaša za degustaciju vina biti doniran Jurju Rubiniću.

U ponudi su se našla vina i rakije vrhunskih domaćih samoborskih proizvođača te proizvodi udruga Rudarska greblica, Samborska češnofka i Etno fletno.

Stihove su čitali samoborski pjesnici: Koviljka Vlahović Telišman, Nada Paar, Vlasta Mažuranić, Katica Lenardić, Zoran perović i lada Lokmer, a za glazbeni dio programa pobrinuli su se Damir Šoić i Ivan Papišta s bendom.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.