Novi predsjednik Jakopec u društvu standarnog prvotimca veteranske momčadi ŠD Kladje Krešimira Jelića

Miro Jakopec novi predsjednik ŠD Kladje

24. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
1.220 Pregleda

U petak 23. kolovoza održana je u Sportskom centru Stars u Samoboru izborna Skupština Športskog društva Kladje, na kojoj je jednoglasno usvojen novi statut udruge, usklađen s novim Zakonom o udrugama.

Izabrano je i novo rukovodstvo društva, pa će najodgovorniju dužnost predsjednika u narednom razdoblju obnašati jedan od utemeljitelja ŠD Kladje Miro Jakopec. Njegov zamjenik bit će Zdravko Tepeš, inače prvi vrata veteranske nogometne momčadi Kladja, a u Izvršnom su odboru još Igor Matijašić, Drago Janžić i Kristijan Trgovčević.

Novi Izvršni odbor ŠD Kladje

Novoizabrani predsjednik Nadzornog odbora je Nešo Žaja, a članovi su još Dario Szel i Petar Uzelac.

Članovi Nadzornog odbora ŠD Kladje

U nastupnom govoru predsjednik Jakopec zahvalio je skupštinarima na izboru i povjerenju, obećavši da će zajedno s članovima Izvšnog odbora uložiti maksimalan napor u osnaživanju ŠD Kladje, kako igračkom tako i organizacijskom.

Jakopec je najavio i prijeku potrebu pomlađivanja veteranske momčadi za dolazeće prvenstvo, a predstavio je i pojačanja za novu sezonu, ubojitog golgetera Krešimira Jelića, te sjajnog veznjaka Slavka Mamića.

Detalj s jučerašnje izborne Skupštine ŠD Kladje

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.