Sve je spremno za Strmecfest na Kipišću

23. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
716 Pregleda

Ovog vikenda održava se Strmecfest na jezeru Kipišće u organizaciji Turističke zajednice grada Svete Nedelje, Mjesnog odbora Strmec i DVD-a Strmec. Dvodnevni program nudi pregršt dnevnih događanja za posjetitelje, a večernji program obilježit će koncerti Ivana Zaka i Gazdi. Sutrašnji program počinje u 11 sati prezentacijom opreme Airsoft kluba Alfa, na livadi pored Doma Strmec, a završava koncertom Ivana Zaka koji počinje u 21 sat.

Nedjeljni program počinje Kadetskim kupom Športsko ribolovnog društva Štuka, a dnevni program obilježit će i Svečana proslava 30. obljetnice djelovanja DVD Strmec, izložba Oldtimer vozila, Vatrogasni kup kao i prezentacija lovačkog društva Jastreb te Stunt show Dejana Špoljara. Strmecfest završit će u nedjelju koncertom Gazdi s početkom u 20 sati. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.