Radovi na samoborskim prometnicama

23. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
565 Pregleda

U okviru redovnog održavanja prometnica u Samoboru asfaltirana je Okićka ulica, njen lijevi odvojak na području gradske četvrti Giznik – Anindol. Asfaltirana je i ulica Stjepana Radića, na području gradske četvrti Sveta Helena. U završnoj je fazi i asfaltiranje prometnice na Slapnici, na području mjesnog odbora Smerovišće.

Radovi na proširenju pješačke staze i na novom parkingu kod dječjeg vrtića Izvor završeni su, kao i radovi na novoj pješačkoj stazi u gradskoj četvrti Južno naselje, koja spaja ulicu Grada Wirgesa i Vukovarsku ulicu. Sve spomenute radove izveo je samoborski Komunalac. Radovi u ulici Petra Krešimira IV u završnoj su fazi pa se sad čeka iscrtavanje horizontalne signalizacije i postavljanje vertikalne prometne signalizacije. Radove izvodi Davor inženjering d.o.o, a u ponedjeljak je predviđen tehnički pregled nakon kojeg se očekuje puštanje prometa – najavili su iz Grada Samobora.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.