Još uvijek traju prijave za sudjelovanje u Svetonedeljskoj fišijadi!

23. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
321 Pregleda

Grad Sveta Nedelja priprema se za još jednu, ove godine jubilarnu, 20. Svetonedeljsku fišijadu, koja će se održati u nedjelju, 1. rujna, od 14 sati, na jezeru u Rakitju. Prijave za sudjelovanje u natjecanju u pripremanju fiša su u tijeku, a primaju se najkasnije do ponedjeljka, 26. kolovoza, u Športskom ribolovnom društvu Rak Rakitje, osobno u ribičkom domu ili e-mailom na srd.rak@zg.t-com.hr. Zainteresirani se mogu prijaviti i u Turističkoj zajednici grada Svete Nedelje na e-mail: info@svetanedelja.hr. Obrazac prijavnice i pravila natjecanja nalaze se na web stranici svetonedeljske turističke zajednice.

I ove se godine, kao i prijašnjih, očekuju brojne natjecateljske ekipe iz svih krajeva Hrvatske.
Fiš će pripremati od istih sastojaka, ali prema vlastitim “tajnim” recepturama i sa začinima o kojima najviše ovisi okus, boja i miris fiša, a tko je najbolji znat će se od 18 sati, kad će biti proglašenje pobjednika.

I na ovogodišnjoj tradicionalnoj Svetonedeljskoj fišijadi fiš će se kuhati u najvećem kotlu u Hrvatskoj od 600 litara, a osim u besplatnoj degustaciji posjetitelji će moći uživati u bogatom zabavnom programu i u bogatoj ponudi svetonedeljskih domaćih proizvoda.

Organizatori Svetonedeljske fišijade su Turistička zajednica grada Svete Nedelje i Športsko ribolovno društvo Rak Rakitje.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.