Samoborski karatisti odradili reprezentativne pripreme u Đurđevcu

19. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
698 Pregleda

Protekli vikend u Đurđevcu su se održale pripreme kadetske, juniorske i mlađe seniorske nacionalne karate reprezentacije u proširenom sastavu.

Pozivu nacionalnih izbornika Hrvatskog Karate Saveza u Đurđevac se odazvalo 102 sportaša i sportašica koji su odradili vrlo naporne i iscrpljujuće treninge te za jednu razinu podigli nivo sportske forme.

Svi ti mladi sportaši koji prate plan i program Hrvatskog karate saveza gaje nadu da će se kroz četiri izborna turnira uspjeti kvalificirati na Prvenstvo Svijeta koje će se održati u dalekom Santiago de Chileu (23.-27.10.2019.) te zastupati boje svoje države. Među njima je i šestero reprezentavki i reprezentativaca iz redova Karate kluba Samobor : Paula Šogorić, Madalena Šuflaj, Jakov Fember, Ivan Terihaj, Dario Szel i Dino Šimunec.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.