Najnovije

Od nogometa, preko izviđača do paraatletičara i rukometaša!

15. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
858 Pregleda

U novom izdanju Športofona saznajte kako je protekao tradicionalni Memorijalni turniru u Galgovu koji je okupio osam momčadi veterana s područja Samobora, Svete Nedelje i Jastrebarskog , a koji je organizirala veteranska momčad NK Galgovo.

U emisiji su gostovale i članice Odreda izviđača Okić iz Svetog Martina pod Okićem, Helen-Marie Kerovec i Ingrid Perković koje su prošli mjesec sudjelovale na Svjetskoj skautskoj smotri u Sjedinjenim Američkim Državama.

Emisiju su obilježile i druge teme poput sudjelovanja naših paraatletičara na Svjetskom juniorskom prvenstvu u švicarski Nottwilu, gdje je odlične rezultate ostvario Antonio Kosmat iz AK Samboor 2007.

U Športofonu je riječi bilo i o Svjetskom prvenstvu u orijentacijskom trčanju koje se održava u norveškom Ostfoldu, a na kojem sudjeluju Matija Razum te klupska kolegica iz Orijentacijskog kluba Japetić Mirja Pavić, a posljednje minute emisije posvećene su rukometu i nogometu.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.