Nadzor brzine!

13. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
636 Pregleda

Policijska uprava zagrebačka danas do 18 sati, na svom području, provodi preventivno – represivnu akciju „Nadzor brzine kretanja vozila“.

Cilj je podizanje veće razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja. Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine kretanja vozila i druge teže prekršaje kao što su prisutnost alkohola u organizmu, tehnička neispravnost vozila, nepropisno pretjecanje, upravljanje prije stjecanja prava i pod zabranom, prekršaji mladih vozača, korištenje sigurnosnog pojasa, zaštitne kacige, nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje i ostalo.

Sve raspoložive uređaje za mjerenje brzine će i samoborska policija postaviti na najugroženije samoborske i svetonedeljske prometnice. To su: Ulica grada Wirgesa, Hrastinska cesta, stara Karlovačka kao i Svetonedeljska ulica.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.