Prijavite se za kuhanje fiša na 20. Svetonedeljskoj fišijadi

9. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
683 Pregleda

Grad Sveta Nedelja priprema se za još jednu, ove godine jubilarnu, 20. Svetonedeljsku fišijadu, koja će se održati u nedjelju, 1. rujna, od 14 sati, na jezeru u Rakitju. Prijave za sudjelovanje u natjecanju u pripremanju fiša su u tijeku, a primaju se najkasnije do ponedjeljka, 26. kolovoza, u Športskom ribolovnom društvu Rak Rakitje, osobno u ribičkom domu ili e-mailom na srd.rak@zg.t-com.hr. Zainteresirani se mogu prijaviti i u Turističkoj zajednici grada Svete Nedelje na e-mail: info@svetanedelja.hr. Obrazac prijavnice i pravila natjecanja nalaze se na web stranici svetonedeljske turističke zajednice. Dodatne informacije mogu se dobiti i na brojevima telefona 098 61 75 56 ili 01 33 73 919.

I na ovogodišnjoj tradicionalnoj Svetonedeljskoj fišijadi fiš će se kuhati u najvećem kotlu u Hrvatskoj od 600 litara, besplatno će se moći kušati, a za sve posjetitelje pripremljena su natjecanja u pučkim igrama te bogat zabavni program. Za njegov glazbeni dio bit će zaduženi “Tamburaši za dušu”, a voditelj će i ovaj put biti Davor Dretar Drele.

Organizatori Fišijade su Turistička zajednica grada Svete Nedelje i Športsko ribolovno društvo Rak Rakitje.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.