Hidropatsko za osvježenje

9. kolovoza 2019.
Komentari isključeni
502 Pregleda

Sezona kupanja na Hidropatskom kupalištu na Vugrinščaku u punom je jeku, a u danima vikenda i početkom sljedećeg tjedna očekuje se i pojačani dolazak kupača na bazene s obzirom na to da su prognostičari najavili kako su pred nama vrući dani.

Bazeni su, podsjetimo, otvoreni svakodnevno od 7.30 do 20 sati. Između 7.30 i 9 sati rade za rekreativce željne plivanja, a cijena ulaznice za taj termin je 10 kuna.

Radnim danom između 10 i 14 sati na Hidropatskom se odvija Ljetni sportko u organizaciji Školskog športskog saveza našeg grada i tada je kupanje za sve samoborske osnovce na bazenima besplatno.

Od ponedjeljka do petka, od 15 do 20 sati, mogu se na Vugrinščaku kupati građani, cijena ulaznice iznosi 20 kuna, za djecu do 7 godina kupanje je besplatno, ali uz obaveznu pratnju roditelja, a djeca od 8 do 18 godina, u tom poslijepodnevnom terminu ulaznicu na bazene plaćaju 10 kuna.

Subotom i nedjeljom moguće je cjelodnevno kupanje, od 10 do 20 sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.