Mali nogomet, košarka i domovinski ultramaraton

31. srpnja 2019.
Komentari isključeni
457 Pregleda

Posljednji srpanjski športofon protekao je u razgovoru s predsjednikom Organizacijskog odbora malonogometnog turnira samoborskih mjesnih odbora i gradskih četvrti “Milić-Hržić-Sučić”, Matejom Hržićem (na naslovnoj fotografiji), o dvodnevnom natjecanju, njegovim rezultatima i popratnim aktivnostima.

Gost emisije bio je i predsjednik Košarkaškog kluba Samobor Miro Kelečić (na gornjoj fotografiji), koji je govorio o vizijama kluba s novim trenerom Zdravkom Radulovićem u novom, višem stupnju natjecanja.

Na kraju smo ugostili i bivšeg hrvača i istaknutog djelatnika Hrvatskog pikado saveza, 57-godišnjeg Branka Šubića (na slici gore), neposredno prije njegova polaska na još jedan ulatramaratonski pothvat od Knina do njegove rodne Petrinje gdje ga se očekuje na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.