Karavana spačekista na sajmištu za povijesni foto-session

31. srpnja 2019.
Komentari isključeni
631 Pregleda

Danas oko 15 sati samoborskim ulicama prošao je defile sa stotinjak, kažu organizatori, a naša policija procjenjuje i s puno više 2CV vozila na fotografiranje za povijest na samoborskom sajmištu. Tamo su svojim vozilima formirali veliki znak Citroena, a ljudskim tijelima brojku 100, kao dio fotografije za povijest i sjećanje na 23. Svjetski susret spačekista u Samoboru. Pritom se i te kako osjetila draž tih simpatičnih vozila, a i vedrina njihovih vlasnika.

Povratni defile sa sajmišta prema kampu, zbog vrućine na sajmišnom platou, bio je malo ubrzan, a svi koji su se zatekli na njihovoj trasi kroz Hrastinsku, Zagrebačku i Perkovčevu ulicu, pa preko Trga kralja Tomislava kroz Šmidhenovu i Gajevu ulicu, mogli su pozdraviti veselu i dobro raspoloženu kolonu vozila. (Snimke iz zraka: Ivan Bišćan)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.