Detalj s prvog treninga samoborskih nogometaša

Samoborce u pripreme poveo Damir Dittrich

30. srpnja 2019.
Komentari isključeni
1.401 Pregleda

Seniori NK Samobor odradili su protekle subote prozivku i prvi trening na početku priprema za novu prvenstvenu sezonu u JŽNL.  Okupilo se 18 nogometaša, a očekuje se dolazak još osmorice koji su opravdano izostali s prvog okupljanja.

Igrače je pozdravio novi trener Damir Dittrich, a potom i treneri Škole nogometa koji će ubuduće pomagati u radu seniorske momčadi.

Od prošlosezonskih prvotimaca prvi su trening obavili Horvat, Severec, Regović, Šarić i Ibrahimović, a od prinova su viđeni Leonardo Cvok (Bistra), Dario Brčić (Zabok), Domagoj Devunić (Samoborski Otok), Luka Bubalo (Gorica) i Tomislav Jurić (Sava Strmec). Seniorskoj su se momčadi priključili i dojučerašnji juniori Garašić, Voloder, Klemenčić i Bišćan.

Prema najavama stručnog stožera seniorske momčadi plan za predstojeću sezonu je što brži povratak u 4. ligu i temeljita promjena sustava rada.

Inače, tijekom ljetne natjecateljske stanke obnovljene su svlačionice, osvježene tribine Gradskog stadiona i nabavljena je oprema potrebna za treninge svih klupskih selekcija.

Juniorska selekcija s pripremama je krenula u nedelju, kadeti počinju u četvrtak, a pioniri iduće subote.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.