Traži se muškarac zbog razbojništva u pokušaju

29. srpnja 2019.
Komentari isključeni
646 Pregleda

Na Trgu Petra Svačića u Zagrebu, 12. svibnja prošle, 2018. godine oko 19 sati i 10 minuta, nepoznati je počinitelj u trgovini nad zaposlenicom počinio kazneno djelo razbojništva u pokušaju – obavijestila nas je Policijska uprava zagrebačka navodeći da je muškarac kojega traži, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o tom kaznenom djelu, starosti oko 40 godina, visine oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe, tamne kraće kose, tada odjeven u gornji dio trenirke crvene boje s jednom vodoravnom crtom crne boje u predjelu prsa, s donjim dijelom trenirke crne boje, a na nogama je imao tenisice crne boje.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.