Mjesni odbor Rude osvojio 27. Memorijal Milić-Hržić-Sučić!

29. srpnja 2019.
Komentari isključeni
1.159 Pregleda

Završio 27. po redu memorijalni malonogometni turnir “Milić-Hržić-Sučić”. Niti kišovito vrijeme proteklog vikenda nije moglo zaustaviti 15 ekipa samoborskih mjesnih odbora i gradskih četvrti da malonogometnim susretima odaju počast svojim kolegama poginulima u Domovinskom ratu.

Nakon odigranih utakmica po skupina pa nakon toga i eliminacijske faze, na kraju su slavili igrači MO Rude koji su u finalu bili bolji od Farkaševca. Treće mjesto zauzela je Konščica koja je slavila nad Mjesnim odborom Gradna u susretu za 3. mjesto.

Najbolji golman turnira je Ivan Žganjer iz MO Farkaševec, najbolji strijelac Miroslav Vitko iz MO Otok sa 11 golova, a najbolji irgač turnira je Andrej Trčak iz MO Rude.
Nagrade za “fair play” dobili su MO Podvrh, MO Kolodvorsko naselje te MO Medsave.

Spomenimo i da je nakon tri odigrana turnira odigrana gradskog natjecanja mjesnih odbora i gradskih četvrti, u Gradni, Celinama i Velikoj Rakovici, poznato tko je izborio finale. To su momčadi MO Celine, MO Gradna, MO Rude i GČ Kolodvorsko naselje.
foto: FB Memorijala Milić-Sučić-Hržić

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.