Nogometaši Zrinskog na prvom treningu

Zrinski započeo s pripremama

28. srpnja 2019.
Komentari isključeni
2.053 Pregleda

Jučerašnjom prozivkom i prvim treningom započele su pripreme seniora NK Zrinski za novu prvenstvenu sezonu u 1. ŽNL zapad. Prozivci se odazvalo 16 igrača, a osmorica su opravdano izostala.

Direktor kluba Mario Vlahović pozdravio je okupljene prvotimce , te predstavio novog trenera Davida Kižlina koji je kao igrač i trener bio u nekoliko klubova širom samoborskog kraja, a sad je prvi puta preuzeo Zrinski.

Kižlin je zahvalio upravi na ukazanom povjerenju i predstavio igračima način rada tijekom priprema, a zaključak svih okupljenih bio je da sadašnja ekipa, kad se kroz tjedan dana kompletira, ima velike izglede novoj sezoni vratiti se u viši rang, iz kojeg su proljetos ispali!

Slijedi 30-tak dana intenzivnih priprema uz treninge 4 puta tjedno (ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 19 sati), a vikendom će se odigravati kontrolne utakmice. Prva je na rasporedu iduće nedjelje 4. kolovoza u Kerestincu protiv jedinstvenog županijskog ligaša TOP-a.

Novi trener seniora NK Zrinski – David Kižlin

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.