Malonogometni memorijal, “barakude”, brdski biciklizam i judo

24. srpnja 2019.
Komentari isključeni
307 Pregleda

Treći u nizu malonogometnih turnira na kojemu sudjeluju mjesni odbori i gradske četvrti Grada Samobora bio je dominantna tema ovog Športofona. Riječ je o Memorijalu “Milić-Hržić-Sučić”, koji će po 27. put dolazećeg vikenda biti odigran u Velikoj Rakovici. O tome smo razgovarli s predstavnikom Organizacijskog odbora turnira, Matejom Hržićem.

U nastavku emisije osvrnuli smo se na pozivnicu Hrvatskog košarkaškog saveza Košarkaškom klubu Samobor da postane članom Prve lige što je samoborski klub prihvatio, a govorili smo i o drugom dijelu Svjetskog prvenstva u vaterpolu na kojemu hrvatski vaterpolisti, popularne “barakude”, u Južnoj Koreji, brane titulu svjetskih prvaka.

Na kraju emisije pozabavili smo se odličnim rezultatima Brdsko-biciklističkog kluba Šišmiš iz Samobora, ostvarenim na Banovom Brdu u Baranji gdje je održano nacionalno prvenstvo u olimpijskoj disciplini brdskog biciklizma – cross countryju te Judo klubom Profectus Samobor koji je opet zabilježio značajne rezultate na velikom međunarodnom turniru, Svjetskom kupu za juniore u Pragu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.