U POU Samobor opremljen kutak za zapošljavanje

23. srpnja 2019.
Komentari isključeni
316 Pregleda

Kutak za zapošljavanje opremljen je i u Samoboru u sklopu projekta JobCollege SAVA koji provodi udruga Eduka s partnerima. Kutak za zapošljavanje nalazi se u prostorijama Centra za kulturu POU Samobor, soba br. 13, a nezaposlene osobe mogu doći i upotrebljavati opremu radnim danom od 9 do 12 sati.
U Kutku se nalaze računalo i pisač koje mogu koristiti nezaposlene osobe s područja našega Grada za traženje novih radnih mjesta, pisanje životopisa i molbi za zaposlenje i printanje istih.
Projekt traje do siječnja 2020. godine, a vjeruje se da bi ova inicijativa trebala pomoći nezaposlenima s našega područja da brže i lakše dođu do novoga zaposlenja.
JobCollege Sava projekt je udruge Eduka – centra lokalnog razvoja u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om Sava, udrugom Odraz te gradovima Jastrebarsko i Zaprešić. Projekt se provodi na području LAG-a Sava koje osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća, Stupnik.
Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72HRK od čega je 999.451,73HRK sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Više o projektu možete pronaći na službenoj stranici grada u rubrici “obrazovanje” te internetskoj stranici udruge Eduka.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.