Traju prijave za Memorijal Milić-Sučić_Hržić

23. srpnja 2019.
Komentari isključeni
464 Pregleda

U tijeku su prijave za 27. Memorijal Milić-Sučić-Hržić. Malonogometno natjecanje bi, prema predviđanjima organizatora iz Mjesnog odbora Velika Rakovica, trebalo okupiti 20-ak momčadi gradskih četvrti i mjesnih odbora Grada Samobora, a prijave su moguće putem facebook stranice memorijala. Izvlačenje parova natjecanja predviđeno je za petak u 21 sat, u prostorima Sportskog centra u Velikoj Rakovici.
Natjecanje kojim se evociraju uspomene na u ratu poginule mlade sportaše Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića, održava se u subotu i nedjelju na igralištu Sportskog centra, s tim da je predviđeno i polaganje vijenaca na spomen obilježju mladim poginulim sportašima u subotu oko 17 sati.
Pokrovitelji natjecanja su Grad Samobor, Komunalac i Radio Samobor, uz značajan broj sponzora koji su se odazvali i pomogli u realizaciji ovog tradicionalnog malonogometnog natjecanja.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.