Radovi na školskim i vrtićkim objektima

23. srpnja 2019.
Komentari isključeni
645 Pregleda

Završeni su radovi na djelomičnoj energetskoj obnovi Područne škole Celine u vrijednosti od 100 tisuća kuna. Sredstva su ostvarena na natječaju Zagrebačke županije.

Radi se i na uređenju i rekonstrukciji unutarnjih školskih prostora za produženi boravk učenika u Osnovnoj školi Bogumila Tonija. Vrijednost ovih radova je oko 300 tisuća kuna.

U tijeku je i izmjena instalacija i toplovoda u Osnovnoj školi Milana Langa u Bregani vrijedna 200 tisuća kuna.

U Osnovnoj školi Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem radi se na izmjeni toplovoda, a nakon toga slijedi još izmjena parketa u nekoliko učionica. Sve to, kao i ostali manji radovi po drugim školama, što mahom uključuje izmjenu parketa i ektroinstalacija, vrijedno je ulaganja od 100 tisuća kuna.

U tijeku su i radovi na sanaciji terasa u sklopu dnevnih boravaka djece u Dječjem vrtiću Izvor u Ulici Gustava Krkleca (na slici). Vrijednost ovih radova je 375 tisuća kuna, a izvodi ih V.M. Gradnja iz Bregane, uz stručni nadzor Projektnog biroa Darh 2.

Započelo se i s postupkom ugovaranja izrade projektne dokumentacije za ishođenje građevinske dozvole za izgradnju dječjeg vrtića u Pavučnjaku.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.