Jan Horvat i Fran Bošnjak prvaci, a Larisa Bošnjak doprvakinja u cross country-u

22. srpnja 2019.
Komentari isključeni
554 Pregleda

Dva nacionalna prvaka i doprvakinju ima BK Šišmiš nakon što je jučer na Banovom Brdu u Baranji održano nacionalno prvenstvo u olimpijskoj disciplini brdskog biciklizma – cross country-u. Nastupilo je sedam Šišmiša i ostvarilo odlične rezultate.
Prvi se naslovom nacionalnog prvaka okitio najmlađi “Šišmiš” Jan Horvat u kategoriji do 9 godina. U kategoriji kadetkinja Klara Tepić završila je utrku na 5. mjestu. Kategorija kadeta bila je najbrojnija što se tiče Šišmiša. Patrick Mustač završio je utrku na 10. mjestu, Leon Šoić nakon duge pauze zbog loma ruke osvojio je 8. mjesto dok je Ruben Ahola bio odličan 6.
A što reći za Frana Bošnjaka – još jedan fenomenalan nastup i potvrda da je ove sezone najbolji kadet došla je u obliku naslova nacionalnog prvaka! Kod juniorki, Larisa Bošnjak se vratila nakon pauze zbog zdravstvenih problema i zadala dosta velike brige pobjednici te je na kraju osvojila 2. mjesto.
foto: Zvonimir Knežević, BK Osijek 2010

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.