Srpanjski radovi na prometnicama

19. srpnja 2019.
Komentari isključeni
392 Pregleda

U sklopu redovitog održavanja prometnica Komunalac je sanirao makadamsku cestu na području Gabrovice – Šimraka te izveo završne pripremne radove pred asfaltiranje dijela ceste na području Mjesnog odbora Noršić Selo, točnije Bašić Brega.

U Hrastinskoj ulici rekonstruira se pješačka staza radi veće sigurnosti svih sudionika u prometu, a u Ulici Ivana Zajca u tijeku je asfaltiranje pješačke staze te priprema za asfaltiranje parkirališta kod Dječjeg vrtića Izvor. Sve radove izvodi Komunalac.

Radovi u Ulici Petra Krešimira idu prema planu, a trenutno Vodoopskrba i odvodnja radi na izmjeni cjevovoda postojeće vodovodne mreže, dok Davor inženjering postavlja rubnjake.

Na objektu broj 26 Maloog Tehnopolisa Samobor ovaj su tjedan završeni radovi na fasadnoj oblozi. Slijede oni na uređenju fasadne obloge objekta 31, kao i izvođenje radova na instalacijama te podovima oba objekta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.